GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Nieuwe website
40428
single,single-post,postid-40428,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
voetbalschool-impuls-sv-schalkhaar-voetbal-zomerkamp-2

Nieuwe website

Het is zover! De nieuwe website van de Voetbalschool Impuls is up and running!

Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een frisse uitstraling met veel beeldmateriaal voor de website van Voetbalschool Impuls. Na het uitwerken van het ontwerp is de site gebouwd. Daarna werden de pagina’s gevuld. Een hele klus.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen en vullen  van pagina’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!