GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Deelnemers ontvangen certificaat
50837
single,single-post,postid-50837,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
Groepsfoto1_master1

Deelnemers ontvangen certificaat

Vandaag hebben alle deelnemers van de 1e 10 wekelijkse cyclus het certificaat ontvangen. Kappen, draaien, dribbelen, passen, trappen, schijnbewegingen; Iedereen heeft op zijn eigen manier, niveau en tempo het certificaat dik verdiend!

De eerste activiteit van Voetbalschool Impuls is hiermee een groot succes geworden. Niet alleen het voetballende gedeelte, maar juist ook plezier én vertrouwen bij de kinderen is gegroeid!

“Het gaat er niet om dat je de top haalt, maar haal de top uit jezelf”…. Een citaat op het certificaat wat we de kinderen graag mee willen geven!

Veel van de kinderen hebben zich ook al opgeven voor de 2e cyclus. Ze gaan dan voor “Master 2″.