GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Over Ons
50639
page,page-id-50639,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Wij geven een 10 wekelijkse cyclus op locatie. De 10 trainingen van 60 minuten bestaan uit loopcoördinatie en techniektraining.  Op een rustige en heldere manier helpen wij jou om meer “baas over bal” te zijn. Je zult heel veel aandacht ervaren van de trainers. Hierdoor kun je met stappen vooruitgaan en heb je nog meer plezier in voetballen.
Daarnaast organiseren wij voetbalkampen in vakanties. Ook hier werken wij met dezelfde methodiek als op de voetbalschool. Maar daarnaast bieden wij op een voetbalkamp ook “fun”- activiteiten. Plezier blijft voorop staan!

SCHRIJF JE NU IN VOOR ÉÉN VAN ONZE ACTIVITEITEN

Doelgroep

Ieder kind, zowel jongen als meisje met de leeftijd tussen 6 t/m 13 jaar is welkom!

Trainingen

Een cyclus bestaat uit 10 trainen van 60 minuten.

Deelnemers

We werken in groepjes van maximaal 8 kinderen. Zo kunnen we een ieder de aandacht geven die men nodig heeft.

Social Media

Impuls Voetbalschool is ook te volgen via Facebook en Twitter.

Wat wij doen

Wij geven (techniek) trainingen in een cyclus van 10 weken. Dit kunnen we op verschillende locaties doen. Wij bouwen het zo op, dat een kind eerst plezier krijgt en vertrouwen. Daarna gaan we het verder uitbouwen met weerstanden en maken we het eventueel moeilijker. Belangrijk vinden wij dat iedereen kan en mag werken op zijn of haar eigen niveau. Dit geldt voor de cyclus maar ook voor de voetbalkampen.

Belangrijke onderdelen zijn de techniektrainingen (dribbelen, kappen, draaien, passeren, passen, schijnbeweging). Baas over de bal worden!

Daarnaast geven we ook loopcoördinatie. Hiervoor zijn we ook gediplomeerd.

Skills & Ervaringen

Loopcoördinatie0

Techniektraining0

Algehele fysieke ontwikkeling0

Waar wij voor staan

Trainingen onder deskundige leiding van gediplomeerde trainers, met zeer veel aandacht voor het pedagogische aspect. Plezier en vertrouwen maakt het dat uw kind de stof beter en sneller aanleert op zijn of haar niveau.

Ons team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde trainers met ieder zijn eigen kwaliteiten en inbreng voor de voetbalschool. Hierdoor ontstaat er een zeer goed op elkaar ingespeeld team.

Martin Hoitink

Ruim 20 jaar ervaring in trainen van jeugdvoetbal. TC3 en TC 2 KNVB. Trainer / Coach JO19-1 en 2e team SV Schalkhaar

Jip Ellenbroek

Trainer Go Ahead Eagles O13. Bezit TC3 en TC2. Voetballer SV Schalkhaar 1.

10

activiteiten

80

Trainingen

350

Deelnemers

5

Locaties

SCHRIJF JE NU IN VOOR ÉÉN VAN ONZE ACTIVITEITEN