GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Impuls organiseert zomerkamp bij uw club!
51199
single,single-post,postid-51199,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
Groepsfoto1_master1

Impuls organiseert zomerkamp bij uw club!

We leven in een rare tijd. Het Coronavirus heeft ons land behoorlijk in de greep, zoals ook het voetbal. Op 21 april volgde toch een lichtpuntje toen de premier aankondigde dat kinderen t/m 12 jaar, onder begeleiding, weer buiten mogen sporten!

Wellicht leidt dit ertoe dat vele voetbalverenigingen hun velden openstellen in de zomer. Voetbalschool Impuls biedt deze clubs een mooi concept aan: een 2-daags voetbalevenement op uw accommodatie. Alle deelnemers betalen een bedrag van 75 Euro voor 2 volle dagen voetbal(techniek) trainingen, inclusief lunch en certificaat.

Waarom is dit concept ook voor uw vereniging interessant: kinderen voetballen en spelen weer op uw accommodatie en naar gelang het aantal deelnemers levert dat uw vereniging ook wat op. We hebben daar een financieel concept voor.

We willen de voetbaldagen in de zomervakantie gaan organiseren. We weten dan niet precies wat dan de coronamaatregelen zullen zijn (Mag kantine open? Ouders langs de lijn? Kleedkamers?) maar graag komen we in gesprek en denken we samen na over de mogelijkheden. We komen er dan vast wel samen uit.

Wilt u meer informatie of een afspraak? Neem dan contact met ons op via info@impulsvoetbalschool.nl of app of bel ons!