GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Goede start voetbalschool
50742
single,single-post,postid-50742,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
voetbalschool-impuls-sv-schalkhaar-voetbal-zomerkamp-2

Goede start voetbalschool

De afgelopen weken is Voetbalschool Impuls voortvaren  van start gegaan met de 1e training van de voorjaarsmodule. Op Sportpark S.V. Schalkhaar gingen maar liefst 47 deelnemers vol enthousiasme aan de slag met de verschillende onderdelen die in carrouselvorm werden aangeboden. Alle deelnemers kregen vooraf het prachtige tenue voorzien van onze logo’s uitgereikt en gingen na een centrale aftrap, in kleine groepjes met een van de trainers het veld op.