GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Uitbreiding staf voetbalschool
50861
single,single-post,postid-50861,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
thom

Uitbreiding staf voetbalschool

Voetbalschool Impuls heeft veel ambities. Meerdere cycli bij clubs uit Deventer en omgeving, voetbalkampen, etc. Daarom zijn we blij met uitbreiding van onze staf. Thom de Gucht stel zichzelf even voor:

 

Hallo, ik ben Thom de Gucht en ga vanaf heden met veel plezier bij voetbalschool impuls aan de slag.

Als jeugdtrainer heb ik al ervaringen opgedaan bij diverse voetbalevenementen. Daarnaast ben ik al een aantal jaar actief als trainer binnen de jeugdteams van sv Schalkhaar, dit jaar heb ik de D2-selectie onder mijn hoede.

Op het Saxion volg ik de academische pabo, waar ik leer hoe ik kinderen op de beste manier kan stimuleren, motiveren en iets bij kan brengen. Een handige link met mijn werk als trainer.

Ik kijk er naar uit om me in te zetten voor deze ambitieuze voetbalschool, te beginnen met de cyclus die vrijdag 4 september van start gaat!

Tot vrijdag!