GA JIJ MET ONS MEE OP VOETBALKAMP?

Vooral lekker voetballen! De dagen zijn zo ingedeeld dat je én plezier hebt én nieuwe voetbaltechnieken gaat leren. In de ochtend gaan we trainen als op in de 10 wekelijkse voetbalcyclus. Passen, trappen, dribbelen, kappen, draaien, schijnbewegingen. Na een goede lunch kun je je hart ophalen met verschillende “fun” activiteiten!

info@voetbalschoolimpuls.nl

+31 6 33 80 87 71

logo
Voetbalschool Impuls | Clinic succes, voorjaarscyclus gaat starten!
50920
single,single-post,postid-50920,single-format-standard,qode-core-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick child-child-ver-1.0.0,brick-ver-1.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
20160205_165305

Clinic succes, voorjaarscyclus gaat starten!

Afgelopen vrijdag 5 februari was er dan de clinic voor de (voetbal) jeugd van Deventer!
65 (!) enthousiaste kinderen werden een uur lang de (basis) technieken van het voetbal bijgeleerd.
In circuit vorm werden verschillende oefeningen gepresenteerd. In rap tempo werd er doorgedraaid zo konden de kinderen een uur lang lekker trainen met de bal. Onderdeel van de training was ook een heuse loopcoördinatieoefening. Dit als voorbereiding op de training
Nieuw was de “keepersschool” van Impuls, olv Jesse Klopman. Het enthousiasme van Jesse werd duidelijk overgebracht op de keepers!
Veel kinderen hebben zich daarna aangemeld voor de 10 wekelijkse cyclus die start op 19 februari as.
De training stond onder leiding van de trainers van Impuls, Djordi, Jesse, Martin en Jip. Geweldige hulp was er van Marcel Jansen (Schalkhaar D1) en Hans van der Hoop (Hoofdtrainer Schalkhaar)
We hebben erg genoten van het enthousiasme van de kinderen. Ook was het leuk om te zien dat er veel ouders hun kinderen kwamen bewonderen.
Al met al een geslaagde dag voor het (bijna) 1 jarige Voetbalschool Impuls!
Op de fotogallerij meer foto’s van deze clinic.